Fira dina framgångar som musiker

Rebecka      -

Fira dina framgångar som musiker

Som musiker finns det både motgångar och framgångar i karriären. Det är viktigt att man inte låter motgångarna bryta ner en, eller att en framgång blir så pass firad att man helt enkelt glömmer bort att jobba framåt. Det är alltså viktigt att man har en kombination, en form av balans, mellan de olika momenten i sin karriär. I följande inlägg kommer du kunna läsa om några saker som man kan göra för att fira framgångar, men att inte sluta sträva framåt bara för det. Det kan finnas både stora och små framgångar, huvudsaken är att man firar. Det kan till exempel handla om att man uppnått ett mål när man marknadsför sin musik, till exempel som x antal spelningar på Spotify.

Ordna en fest för nära och kära

Om det är en tillräckligt stor framgång så bör man ta tillfället i akt att faktiskt fira tillsammans med dem man bryr sig mest om. Det kanske handlar om att man vill fira med en stöttande familj, vänner som alltid trott på en eller någon annan som såg ens potential tidigt. Oavsett om det blir en stor eller liten fest så brukar man säga att delad glädje är dubbel glädje.

Bjud på god mat och tårta

Beställ catering och en siffertårta att njuta av när det väl är dags för att fira! Det kan vara mycket som ska fixas inför en fest och kom ihåg att den som ska fira är den som ska njuta och inte hålla på och fylla upp glas eller servera mat. Så se till att det finns folk som tar hand om de tråkiga sakerna medan du kan njuta av stunden. Det finns flera olika cateringföretag som man kan anlita, och de finns i många olika prisklasser. Det innebär alltså att det finns något för alla.

Unna dig själv något

Om framgången är stor men det inte riktigt finns tid och energi att fira så kan du alltid unna dig något särskilt. Kanske handlar det om att ta en eftermiddag ledig och åka på spa, eller så kanske du ska gå och köpa dig själv något som du verkligen velat ha under en längre period.

Tillåt dig själv att vara nöjd och stolt

Det är många som bara väljer att producera och producera utan att egentligen någonsin stanna upp och reflektera över sina egna framgångar. Kanske beror detta på att det samhälle som vi lever i är präglat av jantelagen och att ingen ska tro att de är bättre än någon annan. Men om vi ska vara helt ärliga så handlar det ju inte alls om det. Det handlar om att man måste få känna sig stolt över det man har åstadkommit.

businesso-dark